Home


De Houtkamp 25
9221 SC Rottevalle
Tel: 0512-341153
E-mail: info@tine.nuSabaaydi

Tine.nu met de laatste nieuwtjes en aanbiedingen


Stoelmassage

Stoelmassage


Bij stoelmassage zit de cliënt gekleed op een stoel die speciaal is ontwikkeld om een zeer ontspannen en rustgevende houding te kunnen aannemen. Bovendien stelt deze stoel de behandelaar in staat eeneffectieve en vitaliserende massagebehandeling te geven door middel van hand-, duim-, en elleboogdruk.


Wat wordt behandeld?

Met deze drukpuntmassage wordt hoofd, nek, schouders, armen, handen en de vingers behandeld.Ook rug en heupen krijgen de nodige aandacht.


Wat doet het?

- Het bevordert de bloedcirculatie.
- Door de behandeling wordt het stressniveau belangrijk verminderd, hierdoor treedt verlaging van de spiertonus op en de stofwisseling verbetert.
- Het ontspant en is een opkikker voor lichaam en geest.


Voor wie?

Uitermate geschikt voor mensen op de werkvloer.
Deze stoelmassage is een drukpuntmassage met positief effect op de lichamelijke conditie en wordt gebruikt ter voorkoming van werkgerelateerde klachten zoals:
- rsi
- Stress
- Nek- schouderklachten
- Klachten aan de rug/onderrug

Waarom?

- Er wordt geen olie gebruikt: men kan direct weer over tot de orde van de dag.
- Korte massage (15 á 20 minuten): het kan gemakkelijk even tussendoor. De massage gaat over de kleding: geen tijdverlies door uit- en aankleden.
- Toegankelijk.
- Efficiënt: technieken zijn gebaseerd op de Traditioneel Chinese acupressuur, dit geeft maximaal effect bij minimale inspanning.

Wereldwijd wordt deze effectieve methode van ziektepreventie met veel succes toegepast.